Artikel bewaren

U heeft een account nodig om artikelen in uw profiel op te slaan

Login of Maak een account aan
Reacties0

Dirk de Kruif nieuwe bestuurder GGZ inGeest

Mark van Dorresteijn
De raad van toezicht van GGZ inGeest heeft Dirk de Kruif per 16 december benoemd tot lid van de raad van bestuur. Naast de algemeen bestuurlijke taken zal hij zich richten op de financiële en bedrijfsvoeringsportefeuilles.
Dirk de Kruif nieuwe bestuurder GGZ inGeest

De Kruif is momenteel werkzaam als directeur financiën bij VUmc.  Na 20 jaar in het bedrijfsleven te hebben gewerkt, maakte hij in 2007 een bewuste overstap naar de zorg. ‘Ik voel mij zeer verbonden met de sector van de geestelijke gezondheidszorg. In eerdere functies heb ik de ggz goed leren kennen en waarderen. Die ervaring  zet ik graag in om samen met alle collega’s te werken aan de toekomst van GGZ inGeest. Mijn motto is getting things done’, aldus De Kruif.

Toezicht

De raad van toezicht is zeer verheugd met de komst van de nieuwe bestuurder. Hiermee is de invulling van de portefeuilles binnen het bestuur weer compleet. Het toezicht ziet de toekomst dan ook met vertrouwen tegemoet in deze tijd vol uitdagingen en kansen.

 

 

Geef uw reactie

Om te kunnen reageren moet u ingelogd zijn. Heeft u nog geen account, maak dan hieronder een account aan. Lees ook de spelregels.