Artikel bewaren

U heeft een account nodig om artikelen in uw profiel op te slaan

Login of Maak een account aan
Reacties0

Dr. Leo Kannerhuis kiest voor MC EPD

Mark van Dorresteijn
Het Dr. Leo Kannerhuis gaat vanaf 2016 werken met MC EPD van Medicore. Begin deze maand ondertekenden bestuurder Henrie Henselmans van het Dr. Leo Kannerhuis en algemeen directeur Boris Hololtcheff van Medicore daartoe de overeenkomst.
Dr. Leo Kannerhuis kiest voor MC EPD
Foto: ANP - Lex van Lieshout

Het nieuwe webbased EPD gaat het Dr. Leo Kannerhuis ondersteunen bij haar dagelijkse processen als innoverend expertisecentrum op het gebied van autisme. De implementatie van het epd start met de Patient Journey. Deze methodiek geeft een goed inzicht in het traject van de cliënt binnen het Dr. Leo Kannerhuis en wordt gebruikt als basis van de inrichting van het epd.

Dr. Leo Kannerhuis

Het Dr. Leo Kannerhuis is een topklinisch expertisecentrum voor behandeling en begeleiding van mensen met een autisme-spectrumstoornis (ASS). Naast de hoofdvestiging in Doorwerth bevinden zich diverse vestigingen in Oosterbeek, Arnhem, Nijmegen en Amsterdam.

Epd / ZIS

Medische gegevens van patiënten worden verzameld in het elektronisch patiëntendossier/cliëntendossier. In het dossier epd/ZIS verzamelt Zorgvisie best practices en artikelen over dit onderwerp.
Bekijk het dossier

Geef uw reactie

Om te kunnen reageren moet u ingelogd zijn. Heeft u nog geen account, maak dan hieronder een account aan. Lees ook de spelregels.