Artikel bewaren

U heeft een account nodig om artikelen in uw profiel op te slaan

Login of Maak een account aan
Reacties0

Driestroom benoemt Esther Nelissen tot lid raad van bestuur

Redacteur Zorgvisie, Skipr en Qruxx.
De raad van toezicht heeft Esther Nelissen benoemd als lid raad van bestuur van Driestroom. Vanaf 26 maart 2018 vormt zij samen met voorzitter Wim Muilenburg de tweehoofdige raad van bestuur.
Driestroom Esther Nelissen
Foto: Driestroom

Wegens de huidige omvang en interne en externe ontwikkelingen wordt de Driestroom voortaan door een tweekoppig bestuur geleid.

Nieuwe organisatiestructuur Driestroom

Esther Nelissen heeft een achtergrond als bedrijfskundige en heeft diverse leidinggevende functies bij onder meer Pluryn bekleed. Sinds 2012 is zij directeur bij Driestroom, waarbij zij het Expertisecentrum, de organisatieonderdelen van zorg en de keten van kind, jeugd en gezin aanstuurde. Nelissen is als directeur nauw betrokken geweest bij de nieuwe koers en organisatiestructuur van de zorgaanbieder.

Professionalisering

De rvt en rvb zijn verheugd met de komst van Esther Nelissen. De raad van toezicht heeft Nelissen benoemt wegens haar brede ervaring in zorgorganisaties, ‘waarbij zij er blijk van heeft gegeven over de nodige strategische slagkracht te beschikken.’ Volgens de rvt kan Nelissen bijdragen aan de verdere groei en professionalisering van Driestroom.

Wim Muilenburg, voorzitter rvb, gaat samen met Nelissen aan de slag in een nieuwe bestuurlijke setting. ‘Onze achtergronden en ervaring vullen elkaar goed aan.’ Nelissen kijkt ernaar uit om ‘haar kennis en ervaring in te zetten om de organisatie toekomstbestendig en robuuster te maken.’