Artikel bewaren

U heeft een account nodig om artikelen in uw profiel op te slaan

Login of Maak een account aan
Reacties0

Ellen Maat naar DeSeizoenen

Redacteur Zorgvisie
Ellen Maat is aangesteld als lid van de Raad van Commissarissen bij zorgorganisatie DeSeizoenen. Ze wordt het vierde lid van de raad.
Ellen Maat - 001_RBIAdam-image-ZVS15113I01.jpg

Maat werkt als directeur Strategie & Innovatie bij Cordaan. Eerder was ze programmadirecteur bij het ministerie van VWS. Ze wordt het vierde lid van de Raad van Commissarissen bij DeSeizoenen, een organisatie die zorg biedt aan mensen met een verstandelijke beperking, meervoudige handicap of gedragsproblemen. Een vijfde lid wordt nog gezocht.

Raad geven aan DeSeizoenen
Als lid van de Raad van Commissarissen zal Maat toezicht houden op het beleid van de directie en de gang van zaken in het algemeen. De raad, die verder bestaat uit voorzitter Andreas Reigersman, Hans de Goeij en Bob Witsenburg, zal daarnaast ook raad geven aan de directie. ‘De achtergrond, kennis en kunde van de verschillende raadsleden is complementair aan elkaar. Passend bij wat in deze tijd wordt gevraagd van een effectief toezichthouder van een zorginstelling op antroposofische basis voor mensen met een verstandelijke beperking’, schrijft de organisatie.

Dossier personalia
Het bestuur en toezicht in de zorg wisselt regelmatig. Bestuurders vinden een nieuwe uitdaging of worden ontslagen. In het dossier personalia volgt Zorgvisie alle wisselingen in raden van bestuur en raden van toezicht van zorginstellingen en gerelateerde organisaties. Lees meer.

Geef uw reactie

Om te kunnen reageren moet u ingelogd zijn. Heeft u nog geen account, maak dan hieronder een account aan. Lees ook de spelregels.