Artikel bewaren

U heeft een account nodig om artikelen in uw profiel op te slaan

Login of Maak een account aan
Reacties0

Elmer Mulder nieuwe voorzitter toezicht Vilans

Elmer Mulder is per 18 maart voorzitter raad van toezicht van Vilans, het kennisinstituut voor langdurende zorg. Hij volgt Hans Klein Breteler op, die van 2006-2015 het voorzitterschap heeft ingevuld.
Elmer Mulder nieuwe voorzitter toezicht Vilans
Foto: NFU

Elmer Mulder (1950) zegt over zijn aanstelling: ‘Kennisontwikkeling en -verspreiding vormt de motor voor innovaties in de (langdurende) zorg. Vilans levert hieraan een belangrijke bijdrage.’

CV

Mulder heeft omvangrijke ervaring opgedaan als eindverantwoordelijk bestuurder en toezichthouder in de curatieve zorg onder andere bij het Reinier de Graaf Gasthuis en VUmc, in combinatie met landelijke functies, zoals voorzitter NFU, brancheoverleg Zorg, Nederlands Huisartsen Genootschap en  College Zorgopleidingen. Momenteel is hij actief in toezicht (vice- voorzitter Raad van Toezicht ReinierHaga Groep, bestuur Nieuwe Kerk te Amsterdam) en strategische advisering en coaching. Elmer Mulder is tevens bestuurslid Stichting Greenleaf Centre for servant leadership Europe.

RvT

De Raad van toezicht houdt toezicht op de realisatie van de doelen van Vilans. De leden bewaken met kunde vanuit eigen perspectief en ervaring het maatschappelijk belang van Vilans.

Personalia

Hier vindt u de laatste wisselingen in raden van bestuur en raden van toezicht in zorginstellingen.

Geef uw reactie

Om te kunnen reageren moet u ingelogd zijn. Heeft u nog geen account, maak dan hieronder een account aan. Lees ook de spelregels.