Artikel bewaren

U heeft een account nodig om artikelen in uw profiel op te slaan

Login of Maak een account aan
Reacties0

EPD voor fysiotherapeuten gelanceerd

Mario Gibbels
Op het FysioCongres 2009 is het Fysio-EPD Incura geïntroduceerd. Dat omvat een compleet zorginhoudelijk patiëntendossier en is workflow-gestuurd, conform de eisen van het KNGF Fysio-EPD en voorbereid op het landelijk EPD.

“Incura is in nauwe samenwerking met fysiotherapeuten uit verschillende disciplines ontwikkeld”, meldt VitalHelath. Het EPD is gerealiseerd door de Winbase Groep op basis van het VitalHealth Platform. “Incura Fysio-EPD biedt gebruiksgemak en efficiency, het programma is webbased en biedt een makkelijke navigatie”, zo meldt het persbericht. “Gegevens hoeven één keer ingevoerd te worden en worden automatisch opgeslagen. Verslagen kunnen volgens de richtlijnen van het KNGF gemaakt worden. De administratieve handelingen zijn op duidelijke wijze in lijn gebracht met het zorgproces.” Het Fysio-EPD is te integreren in een Ketenzorg Informatie Syteem. Dat is de volgende stap in de verdere ontwikkeling van het EPD. (ICTzorg)

Geef uw reactie

Om te kunnen reageren moet u ingelogd zijn. Heeft u nog geen account, maak dan hieronder een account aan. Lees ook de spelregels.