Artikel bewaren

U heeft een account nodig om artikelen in uw profiel op te slaan

Login of Maak een account aan
Reacties3

Erbudak geschorst om onderhandelingen Achmea

Mark van Dorresteijn
Aysel Erbudak, voorzitter van het Slotervaartziekenhuis, is geschorst door de raad van commissarissen van het ziekenhuis.
Premium

Erbudak heeft met Achmea onderhandeld

Premium

Wilt u dit artikel lezen?


  Al abonnee? Log dan in

  3 REACTIES

  1. Verzet tegen het diktaat van de verzekeraar wordt niet op prijs gesteld. Ik had verwacht dat de NZa zou worden ingezet om het Slotervaart te verplichten bij het kruisje te tekenen. Het old boys netwerk doet het nu via de Raad van Commissarissen. Het verzet van Erbudak zou andere zorgverleners anders op verkeerde ideëen hebben kunnen brengen…

  2. Lees alle reacties
  3. Mevrouw Erbudak heeft veel gestreden, daarbij veel gewonnen en nu heeft ze een verkeerde inschatting gemaakt. De beslissing van de overige aandeelhouders was wat mij betreft onvermijdelijk, maar het werk van mevrouw Erbudak heeft hen ook veel opgeleverd. Ik hoop dat er voor haar een nieuwe plek zal zijn.
   Minder enthousiast ben ik over haar adviseurs, en dan met name de juridische adviseurs. Het was duidelijk dat Erbudak deze oorlog niet op basis van juridische argumenten zou gaan winnen of verliezen. Goede adviseurs hadden haar tegen zichzelf beschermd.

  Geef uw reactie

  Om te kunnen reageren moet u ingelogd zijn. Heeft u nog geen account, maak dan hieronder een account aan. Lees ook de spelregels.