Artikel bewaren

U heeft een account nodig om artikelen in uw profiel op te slaan

Login of Maak een account aan
Reacties2

Frans Broekhuizen verlaat Zonnehuizen

Mark van Dorresteijn
Frans Broekhuizen, bestuurder van zorginstelling Zonnehuizen, verlaat per direct de organisatie. Zijn taken worden ad interim overgenomen door Jutta Hodapp. Voor de wisseling was zij lid van de raad van toezicht.
Frans Broekhuizen verlaat Zonnehuizen

De achterliggende reden van deze bestuurswisseling is, volgens website Zorgmarkt, de slechte financiële situatie bij Zonnehuizen. De organisatie kent over het jaar 2010 een fors negatief bedrijfsresultaat. Hierbij is duidelijk geworden dat dit niet een incidenteel tekort betreft, maar dat er structureel te veel kosten worden gemaakt. Er is een herstelplan opgesteld. Uitvoering hiervan dient Zonnehuizen weer een solide basis te geven.

Het herstelplan heeft volgens de organisatie geen negatieve gevolgen voor de uitbreidingsprojecten Genneper Parken in Eindhoven, het Hermes Huis in Bosch en Duin en Oldenhove in Loenen. (Zorgvisie – Mark van Dorresteijn | Twitter)

Zorgvisie magazine

Interesse in meer achtergronden? Word nu abonnee van Zorgvisie.

2 REACTIES

  1. Lees alle reacties

Geef uw reactie

Om te kunnen reageren moet u ingelogd zijn. Heeft u nog geen account, maak dan hieronder een account aan. Lees ook de spelregels.