Artikel bewaren

U heeft een account nodig om artikelen in uw profiel op te slaan

Login of Maak een account aan
Reacties0

Fusie Florence en Humanitas Woonzorgplus

Zorgaanbieder Florence en Humanitas Woonzorgplus hebben een fusieovereenkomst getekend. Florence en Humanitas Woonzorgplus zijn van mening dat de uitdagingen die op de zorgsector afkomen beter in gezamenlijkheid benaderd kunnen worden.
Fusie Florence en Humanitas Woonzorgplus

Florence wordt de verkrijgende rechtspersoon, wat betekent dat Humanitas Woonzorgplus opgaat in Florence. Na de fusie biedt Florence met 5.000 medewerkers en ruim 1.700 vrijwilligers zorg en diensten aan zo’n 35.000 inwoners van Den Haag, Delft, Rijswijk, Leiden, Leidschendam-Voorburg, Voorschoten en Wassenaar. Het aanbod omvat onder meer thuiszorg, jeugdgezondheidszorg, verzorgings- en verpleeghuiszorg, advisering en gemaksdiensten.

Raad van bestuur

De raad van bestuur van Florence, bestaande uit Jim van Geest en Ben van Gent, blijft ongewijzigd. Per fusiedatum eindigt het dienstverband van Joost Happel, tot dan bestuurder van Humanitas Woonzorgplus Den Haag. Mevrouw Iske ter Haar treedt als toezichthouder van Humanitas Woonzorgplus toe tot de Raad van Toezicht van Florence.

Geef uw reactie

Om te kunnen reageren moet u ingelogd zijn. Heeft u nog geen account, maak dan hieronder een account aan. Lees ook de spelregels.