Artikel bewaren

U heeft een account nodig om artikelen in uw profiel op te slaan

Login of Maak een account aan
Reacties0

Geen samenwerking Thuiszorg Rotterdam, Espria en ADG

Espria, ADG dienstengroep en Thuiszorg Rotterdam hebben besloten niet verder te gaan met het onderzoeken van de mogelijkheden voor de strategische samenwerking. Dat laten de organisaties in een gezamenlijk persbericht weten.

De gesprekken worden stop gezet omdat de effecten van het regeerakkoord hoewel nog onduidelijk, naar verwachting zeer ingrijpend zullen zijn. ‘In deze grillige context werkt een strategische samenwerking verstorend op de complexe opgave waarvoor zowel Espria en ADG dienstengroep, als Thuiszorg Rotterdam zich als gevolg van het veranderend regeringsbeleid gesteld zien.’

 

Rotterdam
De gemeente Rotterdam gaat de huishoudelijke verzorging in 2013 met een derde terugbrengen. Thuiszorg Rotterdam zag de mogelijke samenwerking met Espria en ADG als een versterking van haar strategische keuzes voor onder meer Thuis in de Buurt. Door de samenwerking zou de weerbaarheid van de organisatie eerder vergroot worden en sneller ruimte ontstaan voor investeringen. ‘Thuiszorg Rotterdam ziet echter voldoende mogelijkheden om haar strategie stap voor stap op eigen kracht waar te maken’, zo staat in het persbericht.

Geef uw reactie

Om te kunnen reageren moet u ingelogd zijn. Heeft u nog geen account, maak dan hieronder een account aan. Lees ook de spelregels.