Artikel bewaren

U heeft een account nodig om artikelen in uw profiel op te slaan

Login of Maak een account aan
Reacties2

Gemeente wil Gemini Ziekenhuis redden

Carina van Aartsen is redacteur bij Zorgvisie, Skipr en Qruxx. Ze schrijft over alle sectoren van de zorg, maar vooral over de ouderenzorg en eerste lijn. Omdat daar nu de grootste uitdagingen liggen: voor de zorg zelf maar ook voor de samenleving. Als aandachtsgebieden heeft zij de thema´s: governance, zorgverzekeraars en financiën.
De gemeente Den Helder probeert op de valreep de gewraakte plannen voor het Gemini Ziekenhuis van tafel te krijgen. Maandagavond nam de gemeenteraad een 'verzamelmotie' aan, met gemengde gevoelens: Is dit nu een teken van daadkracht of een zinloze actie?
Gemini Ziekenhuis.jpeg
Premium

De gemeenteraad van Den Helder

Premium

Wilt u dit artikel lezen?


  Al abonnee? Log dan in

  2 REACTIES

  1. Het is, lijkt mij, al erg vreemd, dat een gevestigd ziekenhuis met een streekfunctie zijn eigen broek niet kan ophouden. En is het dan de taak van een gemeente om met publieke middelen zo'n ziekenhuis overeind te houden?
   Zo ja, is het ook niet vreemd, dat de gemeente een garantiestelling afgeeft vóór zij een accountantsonderzoek laat instellen?
   Zouden regeringsmaatregelen niet eerder op hun plaats zijn nu er steeds meer ziekenhuizen door het huidige regreringsbeleid in de problemen komen?

  2. Lees alle reacties
  3. de huisartsen wil je ook graag horen…..!!!!!!! Samen sterk. Er niets emotioneel aan de motie………..Integendeel……… iedere minuut telt soms…. Alle relevante stellingen m.b.t. de motie zijn aangehaald….. De Burgemeester zal tot zijn dood vechten…..daar houden wij hem aan……….

  Geef uw reactie

  Om te kunnen reageren moet u ingelogd zijn. Heeft u nog geen account, maak dan hieronder een account aan. Lees ook de spelregels.