Let op: de informatie in dit artikel is ten minste vijf jaar oud

Genomineerden Zorgmanager en Talent van het Jaar

De genomineerden voor de prijs Zorgmanager van het Jaar 2013 zijn Olof Suttorp, bestuursvoorzitter van het Amphia Ziekenhuis in Breda, Thea Heeren, bestuursvoorzitter van GGZ Centraal in Amersfoort en Wim Kos, voorzitter van de raad van bestuur van gehandicaptenzorginstelling ASVZ in Sliedrecht. Vorig jaar werd de prijs voor de Zorgmanager van het Jaar gewonnen door Rob Dillmann, bestuursvoorzitter van het Zaans Medisch Centrum.
Genomineerden Zorgmanager en Talent van het Jaar

Olof  Suttorp geeft leiding aan een van de grootste ziekenhuizen van het land met een jaaromzet van circa 330 miljoen euro en 4500 medewerkers. De platte organisatiestructuur zorgt voor korte managementlijnen. Thea Heeren is eindverantwoordelijk voor GGZ Centraal, een organisatie die jaarlijks ongeveer 40.000 cliënten behandelt. Er werken 3800 medewerkers. Wim Kos geeft leiding aan ASVZ, een organisatie met een jaaromzet van circa 230 miljoen euro. Tevens is hij voorzitter van het bestuurdersoverleg van Carante Groep, een samenwerkingsverband van 11 onafhankelijke instellingen in de care.

Genomineerde talenten

Voor Talent van het Jaar 2013, de prijs voor de meest talentvolle jonge

6
42

Wilt u dit premium artikel verder lezen?

Sluit eenvoudig een gratis proefmaand af of neem een abonnement. Al voor de prijs van 1 kop koffie per week (2,50 euro) kunt u onze premiumartikelen lezen.

Bent u al abonnee? Log dan in en lees verder.