Ggz-epd-overzicht 2015: PinkRoccade en Impulse marktleiders

In de 2015-editie van het ggz-epd-overzicht zijn PinkRoccade en Impulse met een gezamenlijk marktaandeel van 60 procent de onbetwiste marktleiders. De top-3 wordt gecompleteerd door Nexus. Zorgprofessionals beoordelen de systemen van Nexus en Impulse wat lager dan de overige systemen.
001computerzorg.jpeg
Foto: iStock

Sinds 2014 publiceert de Zorginformatiegroep ieder najaar het ggz-epd-overzicht dat inzichtelijk maakt met welke epd-systemen ggz-organisaties in Nederland werken. Het doel is om de transparantie over epd- en ecd-systemen in de Nederlandse geestelijke gezondheidszorg te vergroten om zo een bijdrage te leveren aan het verder verhogen van de kwaliteit en gebruiksvriendelijkheid daarvan. Ten opzichte van de vorige editie is het overzicht op drie punten uitgebreid: het aantal onderzochte organisaties is vergroot, de gemiddelde gebruikersbeoordelingen van EPDmeter.nl zijn aan het overzicht toegevoegd en de marktaandeelpercentages in de top-10 zijn berekend op basis van organisatiegroottes.

Top-10

Leverancier

Systeem 

 FTE

%

Aantal
organisaties

0
184

Wilt u dit premium artikel verder lezen?

Sluit eenvoudig een gratis proefmaand af of neem een abonnement. Al voor de prijs van 1 kop koffie per week (2,50 euro) kunt u onze premiumartikelen lezen.

Bent u al abonnee? Log dan in en lees verder.