Artikel bewaren

U heeft een account nodig om artikelen in uw profiel op te slaan

Login of Maak een account aan
Reacties4

Hans Feenstra nieuwe bestuurder Martini Ziekenhuis

Hans Feenstra is benoemd tot de nieuwe voorzitter van de raad van bestuur van het Martini Ziekenhuis in Groningen. Per 1 april gaat hij aan de slag. Hij volgt Jack Thiadens op die op 1 januari na tien jaar vertrok bij het Martini Ziekenhuis. Dit maakte Johan Remkes, voorzitter van de raad van toezicht van het Groninger topklinisch ziekenhuis, bekend. Hans Feenstra is nu nog voorzitter van de raad van bestuur van De Friesland Zorgverzekeraar.
Hans Feenstra nieuwe bestuurder Martini Ziekenhuis

Hans Feenstra begon zijn carrière binnen de zorg als internist. Na verschillende bestuursfuncties binnen de zorg kwam hij in 1999 naar De Friesland Zorgverzekeraar, waar hij in 2001 voorzitter werd van de raad van bestuur. Hans Feenstra vervult een aantal bestuurlijke nevenfuncties. Zo is hij voorzitter van de Vereniging van Kwaliteitszorgverzekeraars (VRZ), bestuurslid van de koepelorganisatie Zorgverzekeraars Nederland en Commissaris bij Sportstad Heerenveen. (Zorgvisie – Annelies Vermeulen)

Lees ook:

Thiadens neemt afscheid van Martini Ziekenhuis

In het Martini Ziekenhuis overlijden de minste patiënten

Martini Ziekenhuis in finale wereld architectuur festival

4 REACTIES

  1. Lees alle reacties

Geef uw reactie

Om te kunnen reageren moet u ingelogd zijn. Heeft u nog geen account, maak dan hieronder een account aan. Lees ook de spelregels.