Artikel bewaren

U heeft een account nodig om artikelen in uw profiel op te slaan

Login of Maak een account aan
Reacties0

Hans Wesselink in toezicht Gelre ziekenhuizen

Mark van Dorresteijn
Hans Wesselink is per 1 oktober toegetreden tot de raad van toezicht van Gelre ziekenhuizen.
Hans Wesselink in toezicht Gelre ziekenhuizen

Wesselink was eerder voorzitter van de cliëntenraad van Gelre ziekenhuizen. Vanuit die functie heeft hij ervaring met het behartigen van de gemeenschappelijke belangen van patiënten en kent hij de wensen en behoeften van cliënten goed.  Daarnaast is hij jarenlang algemeen directeur geweest bij diverse lokale Rabobanken waardoor hij over veel financiële expertise beschikt.  Ook vervult hij verschillende maatschappelijke functies in de omgeving van Gelre ziekenhuizen.

Nieuwe raad van toezicht

De samenstelling van de raad van toezicht is per 1 oktober  als volgt: Maarten Rook (voorzitter), Peter Holland, Berry van den Hout, Margriet Meindertsma, Hans Visscher, Marguerite Soeteman-Reijnen en Hans Wesselink.

Gelre ziekenhuizen

Gelre ziekenhuizen is een topklinisch opleidingsziekenhuis met 3.500 medewerkers, 220 medisch specialisten, 300 vrijwilligers en een verzorgingsgebied van ruim 280.000 inwoners. In samenhang met de eerste en derdelijns-gezondheidszorg vormt zij een transmuraal zorgnetwerk in de regio Apeldoorn – Zutphen, waar de twee ziekenhuizen, buitenpoliklinieken in Lochem, Epe en Dieren en een Diagnostisch Centrum in Apeldoorn zich bevinden.

Geef uw reactie

Om te kunnen reageren moet u ingelogd zijn. Heeft u nog geen account, maak dan hieronder een account aan. Lees ook de spelregels.