Artikel bewaren

U heeft een account nodig om artikelen in uw profiel op te slaan

Login of Maak een account aan
Reacties1

Henk Kouwenhoven bestuurder Sherpa

De raad van toezicht heeft Henk Kouwenhoven per 1 oktober 2016 benoemd als nieuwe bestuurder van Sherpa. Hij volgt Anton Maas op, die na vijf jaar als voorzitter van de raad van bestuur afscheid neemt van Sherpa. Dit in goede afstemming met de raad van toezicht en zoals gepland en op basis van zijn persoonlijke afwegingen.
henk-kouwenhoven400.jpg

Henk Kouwenhoven is nu nog lid van de raad van bestuur van zorgorganisatie Cordaan. Kouwenhoven heeft bijna negen jaar bij Cordaan gewerkt, eerst als Directeur kwaliteit en innovatie, de laatste zes jaar als lid van de raad van bestuur. Sherpa schrijft: ‘De raad van toezicht van Sherpa feliciteert Henk Kouwenhoven met zijn benoeming. De raad van toezicht is ervan overtuigd dat Sherpa met deze benoeming een uitstekende nieuwe bestuurder zal hebben, die de stabiele leiding en aansturing van zijn voorganger zal voortzetten.’

Dossier Personalia
Het bestuur en toezicht in de zorg wisselt regelmatig. Bestuurders vinden een nieuwe uitdaging of worden ontslagen. In het dossier personalia volgt Zorgvisie alle wisselingen in raden van bestuur en raden van toezicht van zorginstellingen en gerelateerde organisaties.Daarnaast in het dossier personalia ook meldingen van prijzen, belangrijke prestaties en koninklijke onderscheidingen.

1 REACTIE

Geef uw reactie

Om te kunnen reageren moet u ingelogd zijn. Heeft u nog geen account, maak dan hieronder een account aan. Lees ook de spelregels.