Artikel bewaren

U heeft een account nodig om artikelen in uw profiel op te slaan

Login of Maak een account aan
Reacties0

Home Instead Thuisservice opent franchise in Zeist

Home Instead Thuisservice, aanbieder van particuliere, niet-medische thuisservice aan senioren, heeft de regio Zeist toegevoegd aan haar netwerk. Home Instead Thuisservice is de Nederlandse tak van Home Instead Senior Care. Het van oorsprong Amerikaanse concept is inmiddels uitgerold in zeventien landen wereldwijd en wordt uitgevoerd en uitgedragen door ruim 975 franchisenemers.
Home Instead Thuisservice opent franchise in Zeist

Home Instead Thuisservice richt zich op het welzijn in plaats van zorg. Behalve hulp in en om het huis, waaronder lichthuishoudelijke werkzaamheden, persoonlijke assistentie bij bijvoorbeeld douchen en aankleden en hulp aan mensen met cognitieve stoornissen zoals Alzheimer, bieden de CAREGivers van Home Instead ook ‘metgezelschap’. Hierbij ligt de nadruk op aandacht voor en een persoonlijke relatie met de klant.

Toename
Met de toetreding van Zeist en omstreken heeft Home Instead Thuisservice drie franchisenemers. Eerder sloten Zuid-Kennemerland en Nijmegen al aan. Directeur Eric Kindt: ‘De vraag naar onze dienstverlening neemt alsmaar toe. Dat heeft enerzijds te maken met het sterk veranderende en versoberende zorglandschap, anderzijds met de mentaliteit en de inzichten van de huidige generatie ouderen. Deze mensen realiseren zich dat ze met een beetje hulp langer thuis kunnen blijven wonen, in hun vertrouwde omgeving, en handelen daar ook naar.’

Franchisenemers
In 2017 wil Home Instead Thuisservice heel Nederland bedienen met 40 tot 50 franchisenemers. ‘Gezien de aanwas van klanten bij onze franchisenemers en gezien de grote interesse van aspirant-franchisenemers en CAREGivers is dit een heel realistisch streven’, aldus Kindt.

Geef uw reactie

Om te kunnen reageren moet u ingelogd zijn. Heeft u nog geen account, maak dan hieronder een account aan. Lees ook de spelregels.