Artikel bewaren

U heeft een account nodig om artikelen in uw profiel op te slaan

Login of Maak een account aan
Reacties0

HVO-Querido kiest voor EPD van McKesson

Mark van Dorresteijn
Zorgorganisatie HVO-Querido heeft op 29 maart een overeenkomst getekend voor voor de aanschaf en implementatie van het xmCare EPD van McKesson.
HVO-Querido kiest voor EPD van McKesson

HVO-Querido ondersteunt met xmCare het volledige primaire proces van intake, planning, zorgprogrammering, activiteiten en dagbesteding evenals de declaratie naar de verschillende financieringsstromen. Ongeveer 800 medewerkers van HVO-Querido gaan gebruik maken van verschillende modules van de applicatie die in het eerste kwartaal van 2013 live zal gaan. ‘Wij zochten een EPD-oplossing waarmee we de hoge ambities die we als organisatie hebben goed kunnen realiseren. Op bijna alle fronten biedt de EPD-oplossing van McKesson ons de functionaliteit die we hiervoor nodig hebben. Daarnaast waren we op zoek naar een implementatiepartner waarmee we samen het omvangrijke implementatieproject in konden gaan. En ook die hebben we in McKesson gevonden’, aldus Dick Plugge, projectmanager HVO-Querido.

HVO-Querido

HVO-Querido biedt opvang, woonbegeleiding en dagactiviteiten aan mensen met een psychiatrische beperking en/of sociaal-economische problemen. De organisatie is verspreid over zo’n vijftig locaties in Amsterdam.

(Zorgvisie/ICT – Mark van Dorresteijn | Twitter | Foto: )

Geef uw reactie

Om te kunnen reageren moet u ingelogd zijn. Heeft u nog geen account, maak dan hieronder een account aan. Lees ook de spelregels.