Artikel bewaren

U heeft een account nodig om artikelen in uw profiel op te slaan

Login of Maak een account aan
Reacties0

Incluzio neemt Axxicom over

Landelijke thuishulpaanbieder Axxicom maakt per 1 januari deel uit van Incluzio. Hierdoor ontstaat een breder dienstenaanbod zoals ondersteuning, zorg en welzijnsdiensten. De organisaties blijven onder de eigen naam actief.
Incluzio neemt Axxicom over
Foto: ANP Roos Koole

De directie van Incluzio ziet de bundeling van krachten als een belangrijke strategische stap. Algemeen directeur van Incluzio Peter de Visser: ‘Axxicom is een begrip in de thuishulp-markt en onderscheidt zich met ruim 1.000 medewerkers door naast een schoon huis breder toegevoegde waarde te leveren. Bijvoorbeeld door veel werkgelegenheid te creëren voor mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt, maar ook door actief in te zetten op het signalerend vermogen van de hulpen. Daarmee past de dienstverlening uitstekend bij de bredere ambitie van Incluzio om van elke buurt een betere buurt te maken. De herpositionering van Axxicom betekent dat we blijven investeren in huishoudelijke ondersteuning. Wij zoeken nadrukkelijk naar synergie met andere activiteiten die wij uitvoeren, met als doel de dienstverlening naar onze klanten toe verder te verbeteren.’

Gemeenten

Algemeen directeur van Axxicom: ‘Het zorg- en welzijnslandschap maakt forse veranderingen door. Denk hierbij aan de overheveling van een groot aantal taken naar gemeenten. Deze ontwikkelingen sluiten aan bij de ambitie die Axxicom al langer heeft om haar medewerkers breder in te zetten. Daarbij staat niet de financiering maar de vraag van onze klanten centraal. Door slimme verbindingen tussen taken uit de zorg en welzijn ontstaat bij de klant passende en dus effectieve dienstverlening. Dat Axxicom nog altijd een zeer gewaardeerde aanbieder is, wordt bevestigd door het grote aantal contractverleningen en nieuwe contracten van Axxicom bij vele gemeenten in Nederland. Samen met hen kijken wij nu naar een hernieuwde opzet van de huishoudelijke ondersteuning in deze gemeenten.’

Huisstijl

Vanaf 2 februari presenteert Axxicom zich met een geheel nieuwe huisstijl die sterk gelieerd is aan de huisstijl van Incluzio. Deze nieuwe huisstijl past bij de huidige missie en ambities van Axxicom en moet bijdragen aan een grotere herkenbaarheid en zichtbaarheid van het concern Incluzio. Tegelijkertijd is met de lancering van de nieuwe huisstijl ook een geheel nieuwe website.

Concentratie en netwerken

Concentreren of alleen verder? Voor die vraag staan veel zorginstellingen in deze onzekere tijden.

Geef uw reactie

Om te kunnen reageren moet u ingelogd zijn. Heeft u nog geen account, maak dan hieronder een account aan. Lees ook de spelregels.