Inschrijving Zorgmanager van het Jaar 2015 van start

De inschrijving voor Zorgmanager van het Jaar 2015 staat open. Kandidaten kunnen worden voorgedragen tot 31 december 2014. De prijs wordt ieder jaar uitgereikt aan een eindverantwoordelijke manager in de zorg die een bijzondere prestatie heeft geleverd die tot de verbeelding spreekt. De winnaar wordt bekendgemaakt in het voorjaar van 2015.
Inschrijving Zorgmanager van het Jaar 2015 van start

De prijs voor de Zorgmanager van het Jaar is de meest gerenommeerde managementprijs in de zorgsector. Met de uitreiking van de prijs worden de managementprestaties van bestuurders in de gezondheidszorg in de schijnwerpers gezet. De omstandigheden voor zorgmanagers zijn momenteel extra uitdagend door de transitie van de langdurige zorg en door een aantal ingewikkelde dossiers zoals de integratie van de medisch specialisten in de ziekenhuisorganisaties. De veranderingen vergen veel stuurmanskunst en vindingrijkheid van de bestuurders. Tegelijk is er een grote maatschappelijke druk om beloningen van bestuurders te verlagen.

Willy Spaan

In 2014 is de prijs gewonnen door bestuursvoorzitter Willy Spaan

0
10

Wilt u dit premium artikel verder lezen?

Sluit eenvoudig een gratis proefmaand af of neem een abonnement. Al voor de prijs van 1 kop koffie per week (2,50 euro) kunt u onze premiumartikelen lezen.

Bent u al abonnee? Log dan in en lees verder.