Artikel bewaren

U heeft een account nodig om artikelen in uw profiel op te slaan

Login of Maak een account aan
Reacties0

Ipse de Bruggen leert personeel gezonde maaltijd op tafel te zetten

Redacteur Zorgvisie en Skipr.
Zorgen voor een gezonder voedingspatroon voor de cliënten, voedselverspilling tegengaan en de medewerkers ondersteunen bij de maaltijdbereiding. Met deze insteek is Ipse de Bruggen gestart met Heppie Food, een pilot volgens het Hello Fresh-principe. Hoewel het project nog in de kinderschoenen staat, is de eerste pilot op drie locaties succesvol afgerond.
Pilot Ipse De Bruggen
De keuken is voor cliënten en begeleiders een ontmoetingsplek geworden. Foto: Ipse de Bruggen
Premium

De gehandicaptenzorginstelling heeft het project

Premium

Wilt u dit artikel lezen?


    Al abonnee? Log dan in

    Geef uw reactie

    Om te kunnen reageren moet u ingelogd zijn. Heeft u nog geen account, maak dan hieronder een account aan. Lees ook de spelregels.