Artikel bewaren

U heeft een account nodig om artikelen in uw profiel op te slaan

Login of Maak een account aan
Reacties0

Jak Dekker nieuwe voorzitter ZKN

Annelies Vermeulen
Jak Dekker is tijdens de ledenvergadering gekozen tot nieuwe voorzitter van Zelfstandige Klinieken Nederland (ZKN). Hij was al vice-voorzitter van de vereniging.
Jak Dekker nieuwe voorzitter ZKN

Jak Dekker is algemeen directeur van Equipe Zorgbedrijven, een groep van zelfstandige klinieken. Dekker heeft bedrijfskunde gestudeerd op Nijenrode en is sinds 1995 actief als ondernemer in de zorg. Sinds juni van dit jaar is Dekker lid van het algemeen bestuur van VNO-NCW namens Zelfstandige Klinieken Nederland.

Gerard Smith

Jak Dekker neemt het voorzitterschap over van Gerard Smith. “Jak Dekker heeft zijn sporen bewezen in onze branche”, zegt Smith. Gerard Smith blijft wel werken voor ZKN. Hij gaat zich richten op het uitbouwen van het kwaliteitsbeleid van ZKN.

Yolande Mansveld

Yolande Mansveld vervangt Dekker als vice-voorzitter. Mansveld is sinds 2007 werkzaam als algemeen directeur bij Medinova en is sinds 2008 bestuurslid van ZKN. (Zorgvisie – Annelies Vermeulen)

Lees ook:

Zelfstandige klinieken dupe van uitstel tarieven

Zelfstandige klinieken juichen registratieplicht toe

Zelfstandige klinieken scoren hoog op klanttevredenheid

Geef uw reactie

Om te kunnen reageren moet u ingelogd zijn. Heeft u nog geen account, maak dan hieronder een account aan. Lees ook de spelregels.