Artikel bewaren

U heeft een account nodig om artikelen in uw profiel op te slaan

Login of Maak een account aan
Reacties1

Jan Torny verwerft meerderheidsbelang in zorg-ictbedrijf

Mario Gibbels
Oud-eigenaar van Thuiszorg Service Nederland (TSN), Jan Torny, heeft een meerderheidsbelang verworven in ELMO ICT.
Jan Torny verwerft meerderheidsbelang in zorg-ictbedrijf

 

ELMO ICT is gespecialiseerd in elektronische mobiele oplossingen voor met name de thuiszorg. Marktlink Fusies & Overnames B.V. begeleidde eigenaren Henk Witvoet en Frank Imholz bij de verkoop. Het tweetal blijft na de overname als minderheidsaandeelhouder betrokken.

Op locatie

Het bedrijf levert reeds 12 jaar planning- en registratieapplicaties voor mobiele telefoons waarmee de ambulant werkende zorgverlener op locatie de administratie kan bijwerken.

Nieuw avontuur

Jan Torny (42) verkocht TSN in 2006 aan Asito, maar bleef zelf aan als directeur. Eind vorig jaar deed hij zijn resterende aandelen van de hand om een nieuw avontuur te beginnen als zelfstandig ondernemer.

‘Sterke combinatie’

Door de bestaande mobiele applicatie van ELMO ICT te integreren met het Reware backofficesysteem van Torny ontstaat “het neusje van de zalm” voor ambulant werkende zorgverleners. Torny: “Het is een ijzersterke combinatie. Het systeem zorgt voor meer werkplezier onder de zorgverleners en hogere productiviteit. De jaarlijkse kosten van de software zijn beduidend lager dan de gerealiseerde besparing. Dat is ook onze garantie. Bespaar je niets, dan betaal je niets.” (Elmo ICT)

Meer weten?

Word nu abonnee van ICTzorg.

1 REACTIE

  1. Zo Jan je hebt het weer geflikt. maar hoe zit het met de cliënt???
    ik citeer:
    Het systeem zorgt voor meer werkplezier onder de zorgverleners en hogere productiviteit…..
    dan rijst bij mij de vraag of de cliënt als product gezien wordt????? zo ja dan schaam je diep.

Geef uw reactie

Om te kunnen reageren moet u ingelogd zijn. Heeft u nog geen account, maak dan hieronder een account aan. Lees ook de spelregels.