Artikel bewaren

U heeft een account nodig om artikelen in uw profiel op te slaan

Login of Maak een account aan
Reacties0

Karel Verwey vertrekt bij Cordaan

Karel Verwey, vice-voorzitter van de raad van bestuur, heeft besloten zijn werkzaamheden voor Cordaan niet langer voort te zetten om zich op nieuwe uitdagingen te richten. Het besluit is in goed gezamenlijk overleg met de raad van toezicht genomen, zo laat Cordaan weten.
Karel Verwey vertrekt bij Cordaan

Verwey heeft een belangrijke bijdrage geleverd bij het afwenden van het dreigende faillissement van Amsterdam Thuiszorg, waarmee de continuïteit van zorg en werkgelegenheid gewaarborgd werd. Tevens heeft hij een belangrijke rol vervuld bij de fusie en integratie binnen Cordaan van Stichting AGO: dagbesteding voor mensen met een verstandelijke beperking. Het vertrek valt samen met het aanbreken van een nieuwe periode voor Cordaan na intensieve veranderingen en fusieprocessen.

Succes

In het persbericht staat dat Cordaan Verwey zeer erkentelijk is voor de goede samenwerking in de afgelopen jaren, in het bijzonder als vice-voorzitter van de raad van bestuur van Cordaa. De Raad van Toezicht zal op korte termijn aangeven hoe in de ontstane vacature zal worden voorzien. (Zorgvisie – Wouter van den Elsen / Twitter / Beeld: Cordaan.nl)

Lees meer:

‘Bestuur Cordaan heeft afspraken niet uitgevoerd’

Cordaan vermindert werkdruk zorpersoneel

Vrouw zwaargewond door brand bij Cordaan

Cordaan en vakbond praten ondanks kritisch rapport

Geef uw reactie

Om te kunnen reageren moet u ingelogd zijn. Heeft u nog geen account, maak dan hieronder een account aan. Lees ook de spelregels.