Artikel bewaren

U heeft een account nodig om artikelen in uw profiel op te slaan

Login of Maak een account aan
Reacties0

Katja Hoorn in bestuur Kentalis

Mark van Dorresteijn
Katja Hoorn is per 1 januari 2016 benoemd tot lid van de raad van bestuur van Koninklijke Kentalis. Zij vormt vanaf dan met bestuursvoorzitter Henk Bakker het bestuur.
Katja Hoorn
Katja Hoorn

Hoorn is op dit moment directievoorzitter van Cordaan Thuiszorg in Amsterdam. Haar focus ligt hierbij op het veranderingsproces, om de organisatie in sterk veranderende omstandigheden in de zorg naar een nieuwe toekomst te loodsen. Daarvoor was zij onder meer directeur van Amsterdam Thuiszorg, waar zowel klantgerichtheid als het versterken van de bedrijfsmatige kant een belangrijk thema was.

Toezicht

Pieter van Geel, voorzitter van de raad van toezicht: ‘Hoorn zal nieuwe dynamiek in de organisatie brengen; ze heeft precies de ervaring en persoonlijkheid die wij nodig hebben om in veranderende tijden een klantgerichte en succesvolle koers te varen. Wij zijn verheugd dat zij ons komt versterken en heten haar van harte welkom.’

Kentalis

Kentalis is een landelijke organisatie en al 225 jaar specialist op het gebied van diagnostiek, zorg en onderwijs voor mensen met doofheid, (ernstige) slechthorendheid of doofblindheid. Of zij hebben moeite met taal en spraak (taalontwikkelingsstoornis), mogelijk in combinatie met andere beperkingen. Kentalis biedt hen mogelijkheden om zich te ontwikkelen in taal en communicatie. Daarnaast deelt de organisatie haar kennis en expertise met andere professionals: nationaal en internationaal.

Personalia

Hier vindt u de laatste wisselingen in raden van bestuur en raden van toezicht in zorginstellingen.
Bekijk het dossier

Geef uw reactie

Om te kunnen reageren moet u ingelogd zijn. Heeft u nog geen account, maak dan hieronder een account aan. Lees ook de spelregels.