Artikel bewaren

U heeft een account nodig om artikelen in uw profiel op te slaan

Login of Maak een account aan
Reacties2

LangeLand Ziekenhuis gered, maar gaat naar kleiner gebouw

Het LangeLand Ziekenhuis in Zoetermeer wordt niet opgeheven. Bestuursvoorzitter Jeroen van Roon van de Reinier Haga Groep: ‘LangeLand blijft bestaan. Het gaat optimaal samenwerken met lokale zorgpartijen en nabijgelegen ziekenhuizen.’
Langeland Zv

Van Roon is bezig met de

Premium

Wilt u dit artikel lezen?


  Al abonnee? Log dan in

  2 REACTIES

   • Ongekend en een geweldige dreun voor de 125.000 inwoners van Zoetermeer, maar ook een geweldige kans om uit te groeien tot één van de beste ziekenhuizen van Nederland en wellicht Europa. Een voorbeeld ziekenhuis! Ik zou alle huishoudens in Zoetermeer uiterlijk in de aanloop van 2025 Zorg Digiproof maken, zodat zorgaanbieders en thuissituatie altijd gegarandeerd data en informatie kunnen uitwisselen. Op deze wijze kan het ziekenhuis en haar specialisten uitstekende zorg blijven leveren, ook bij een toenemende zorgvraag, kan gewerkt worden aan leefstijl en gedrag en gebouwd worden aan een virtuele community met patiënten met chronische aandoening, etc.

  Geef uw reactie

  Om te kunnen reageren moet u ingelogd zijn. Heeft u nog geen account, maak dan hieronder een account aan. Lees ook de spelregels.