Artikel bewaren

U heeft een account nodig om artikelen in uw profiel op te slaan

Login of Maak een account aan
Reacties0

Laurentius Ziekenhuis sluit meerjarencontract met Achmea

Carina van Aartsen is redacteur bij Zorgvisie, Skipr en Qruxx. Ze schrijft over alle sectoren van de zorg, maar vooral over de ouderenzorg en eerste lijn. Omdat daar nu de grootste uitdagingen liggen: voor de zorg zelf maar ook voor de samenleving. Als aandachtsgebieden heeft zij de thema´s: governance, zorgverzekeraars en financiën.
Het Laurentius Ziekenhuis in Roermond en zorgverzekeraar Achmea hebben een meerjaren samenwerkingsafspraak gesloten voor de inkoop en levering van medisch specialistische zorg.
Laurentius Ziekenhuis sluit meerjarencontract met Achmea

Het lange termijn contract geldt van 2012 tot en met 2014.

Kwaliteit bij heupen en knieën

Achmea benoemde het Laurentius voor 2012 als kwaliteitsziekenhuis bij heup en knie implantaties. Roelof Konterman, voorzitter Zorg & Gezondheid bij Achmea: ‘We hebben afspraken gemaakt over de kwaliteit, continuïteit en toegankelijkheid van de zorg in het Laurentius Ziekenhuis. Ons gezamenlijke doel is optimale ziekenhuiszorg te waarborgen voor onze verzekerden in het verzorgingsgebied van Laurentius.’ Jack Thiadens, bestuursvoorzitter van het Laurentius Ziekenhuis is erg ingenomen met het contract: ‘Dit straalt vertrouwen uit van beide kanten en legt een gezonde basis voor de toekomst. Gelet op de komende investeringen voor onze nieuwbouw is dit belangrijk voor ons.’ (Zorgvisie-Carina van Aartsen) Foto: Laurentius Ziekenhuis

Lees meer:

Waarborgfonds dekt bouwlening Laurentius Ziekenhuis

IC behouden dankzij samenwerking Laurentius en azM

CZ en Laurentius willen contract verlengen

Geef uw reactie

Om te kunnen reageren moet u ingelogd zijn. Heeft u nog geen account, maak dan hieronder een account aan. Lees ook de spelregels.