Artikel bewaren

U heeft een account nodig om artikelen in uw profiel op te slaan

Login of Maak een account aan
Reacties2

Leontine Verhoeven in bestuur Carinova

Leontine Verhoeven treedt per 1 november 2012 tot de raad van bestuur van Carinova. Zij volgt daarmee Edwin Hummel op die de organisatie per 1 juli verliet. Binnen de raad van bestuur zal zij verantwoordelijkheid dragen voor de portefeuilles Financiën, Vastgoed, ICT, Facilitair en Beleidsondersteuning.
Leontine Verhoeven in bestuur Carinova

Leontine Verhoeven vormt samen met Johan Gerestein de raad van bestuur waarbij Johan Gerestein als voorzitter strategie, zorginhoud en HRM voor zijn rekening neemt. Daarnaast fungeert de voorzitter als boegbeeld van de organisatie.

CV

Leontine Verhoeven is momenteel Manager Financiën&Control en tevens plaatsvervangend directeur/bestuurder van de Baalderborg Groep te Hardenberg. Voor haar loopbaan bij de Baalderborg Groep was zij Hoofd afdeling Control van Thuiszorg Rotterdam. Bij het Medisch Centrum (AMC) te Amsterdam was zij daarvoor betrokken bij de realisatie van een nieuw management informatiesysteem.

Expertise

Carinova schrijft: ‘Met de benoeming van mevrouw Verhoeven is de continuïteit van het beleid en het bestuur van Carinova op goede wijze geborgd. Niet in de laatste plaats door haar expertise, betrokkenheid en gerichtheid op samenwerking. Met haar bijdrage kan de organisatie zich klaar stomen voor de vraagstukken van morgen.’ (Zorgvisie – Wouter van den Elsen / Twitter)

Lees meer:

Thuiszorg Carinova declareert handelingen bij de huisarts

Edwin Hummel benoemd tot bestuurslid Carinova Leiboom

Carinova, Verian en Sutfene blazen fusie af

2 REACTIES

  1. Lees alle reacties

Geef uw reactie

Om te kunnen reageren moet u ingelogd zijn. Heeft u nog geen account, maak dan hieronder een account aan. Lees ook de spelregels.