Artikel bewaren

U heeft een account nodig om artikelen in uw profiel op te slaan

Login of Maak een account aan
Reacties0

Limburgse fusie gaat niet door

MAARSSEN - De voorgenomen fusie tussen het Laurentius Ziekenhuis in Roermond en het St. Jans Gasthuis in Weert gaat niet door. De ziekenhuisbesturen hebben dit besloten omdat er te veel onzekerheden zijn over een gezamenlijke toekomst.

Extra locatie

De afgelopen maanden hebben het Laurentius Ziekenhuis en het St. Jans Gasthuis intensief met elkaar gesproken over de bestuurlijke fusie. Daarbij was het de bedoeling dat er naast de twee huidige locaties een extra locatie zou komen waar de dure en complexe zorg ondergebracht zou worden. De diverse haalbaarheidsstudies blijken echter onvoldoende zekerheid te kunnen bieden over de financiële haalbaarheid van dit plan.

Uitbouwen

Beide ziekenhuizen geven nu in een persbericht aan dat ze de huidige samenwerking, op het gebied van intensive care en laboratorium, zullen voortzetten en mogelijk verder zullen uitbouwen. (ZorgVisie – Mario Gibbels)

Geef uw reactie

Om te kunnen reageren moet u ingelogd zijn. Heeft u nog geen account, maak dan hieronder een account aan. Lees ook de spelregels.