Artikel bewaren

U heeft een account nodig om artikelen in uw profiel op te slaan

Login of Maak een account aan
Reacties6

Lucas Vennemann en Leo Neeleman in bestuur Philadelphia Zorg

Lucas Vennemann en Leo Neeleman zijn officieel door de raad van toezicht benoemd als bestuursleden van Stichting Philadelphia Zorg.
Lucas Vennemann en Leo Neeleman in bestuur Philadelphia Zorg

Voor de portefeuille Zorg en Kwaliteit is Vennemann benoemd. Vennemann is sinds 1 januari 2009 als algemeen directeur ad interim werkzaam bij Philadelphia. In de afgelopen periode hebben hij en de organisatie al uitgebreid kennis met elkaar kunnen maken. Daarvoor heeft Vennemann in diverse andere bestuurlijke functies veel ervaring opgedaan in de zorgsector, waaronder specifiek in de zorg voor mensen met een verstandelijke beperking.

Financiën en ICT

Voor de portefeuille Financiën en ICT is Leo Neeleman benoemd. Neeleman is momenteel als zelfstandig consultant werkzaam. Daarvoor was hij lid van de raad van bestuur van het Universitair Medisch Centrum St Radboud. In deze functie en vorige functies was hij verantwoordelijk voor financiële en ICT zaken. Op dit vlak kan hij dan ook bogen op ruime ervaring en kennis.

Greet Prins

De voorzitter van de raad van bestuur, Greet Prins, en de raad van toezicht van Philadelphia geven aan dat het nu complete bestuursteam, samen met de regiodirecteuren, vol vertrouwen blijft werken aan de toekomst van Philadelphia, waarbij goede zorg wordt geleverd binnen de juiste financiële kaders. In het komende nummer van Zorgvisie staat een uitgebreid interview met Prins over Philadelphia. (Zorgvisie – Wouter van den Elsen / Twitter)

Zorgvisie magazine

Interesse in meer achtergronden? Word nu abonnee van Zorgvisie.

6 REACTIES

  1. Lees alle reacties
  2. Toch niet te geloven dat Philadelphia Zorg met al zijn problemen nu net twee bestuurders benoemt die in hun vorige functies bij o.a het Slotervaart ziekenhuis en het UMC Radboud fors hebben bijgedragen aan een bijna faillissement van deze organisaties

Geef uw reactie

Om te kunnen reageren moet u ingelogd zijn. Heeft u nog geen account, maak dan hieronder een account aan. Lees ook de spelregels.