Artikel bewaren

U heeft een account nodig om artikelen in uw profiel op te slaan

Login of Maak een account aan
Reacties0

Marc Blom bestuurslid bij Parnassia Groep

Redacteur Zorgvisie
Marc Blom is benoemd tot bestuurslid bij Parnassia Groep. Hij volgt Edsel Kwidama op, die op 1 juni vertrekt. Dat heeft Parnassia bekendgemaakt.
MarcBlom-400.jpg

Blom is per 1 maart aangetreden en heeft de portefeuille kwaliteit van zorg toegewezen gekregen. Hij is psychiater en was al betrokken bij Parnassia als bestuurder van PsyQ en voorzitter van de directieraad van PsyQ Nederland. Naast bestuurder bij Parnassia, blijft hij ook uitvoerend psychiater.

Bestuursvoorzitter Stephan Valk roemt het innovatieve vermogen van Blom. ‘Marc is een groot voorstander van het toepassen van nieuwe technologie en innovatie van de zorg. Nog meer dan voorheen zetten we in op de inzet van specifieke e-healthtoepassingen als preventief middel en gepersonaliseerde zorg. Hiermee kunnen onze patiënten beter herstellen in minder tijd en is de behandeling in de thuissituatie veel intensiever dan voorheen. Een grote uitdaging bij een toenemende zorgvraag en krimpende budgetten.’

Dossier Personalia
Het bestuur en toezicht in de zorg wisselt regelmatig. Bestuurders vinden een nieuwe uitdaging of worden ontslagen. In het dossier personalia volgt Zorgvisie alle wisselingen in raden van bestuur en raden van toezicht van zorginstellingen en gerelateerde organisaties. Daarnaast in het dossier personalia ook meldingen van prijzen, belangrijke prestaties en koninklijke onderscheidingen.

Geef uw reactie

Om te kunnen reageren moet u ingelogd zijn. Heeft u nog geen account, maak dan hieronder een account aan. Lees ook de spelregels.