Artikel bewaren

U heeft een account nodig om artikelen in uw profiel op te slaan

Login of Maak een account aan
Reacties1

Marian Kaljouw naar het College voor Zorgverzekeringen

Marian Kaljouw gaat vanaf 1 april 2012 de functie beoogd voorzitter van de in te stellen Sectie Zorgberoepen en Opleidingen op zich nemen. Deze sectie zal worden ondergebracht bij het College voor Zorgverzekeringen. Kaljouw is nu voorzitter van Verpleegkundigen en Verzorgenden Nederland (V&VN).
Marian Kaljouw naar het College voor Zorgverzekeringen

Kaljouw zal zich vooral bezighouden met de positionering en inhoudelijke rol en functie van de Sectie Zorgberoepen en Opleidingen. Deze sectie zal evenals het Kwaliteitsinstituut worden ondergebracht bij het CVZ. De sectie zal vanaf 1 april 2012 operationeel zijn. De sectie is zorgbreed samengesteld om een sectoroverstijgende aanpak te verzekeren.

Kaljouw zal nauw betrokken zijn bij de organisatorische inbedding van de Sectie Zorgberoepen en Opleidingen. Zij zal hiertoe nauw samenwerken met de kwartiermaker van het Kwaliteitsinstituut, Bert Boer. (Zorgvisie – Wouter van den Elsen / Twitter)

Lees meer:

“Prikkelrijke interventies” wint V&VN Zorgaward

V&VN: Geen plaats voor seksuele handelingen

Abvakabo ontevreden over plan V&VN, LEVV en Sting

1 REACTIE

Geef uw reactie

Om te kunnen reageren moet u ingelogd zijn. Heeft u nog geen account, maak dan hieronder een account aan. Lees ook de spelregels.