Artikel bewaren

U heeft een account nodig om artikelen in uw profiel op te slaan

Login of Maak een account aan
Reacties1

Marianne Oomens wordt directeur verkoop bij UVIT

Mark van Dorresteijn
Verzekeraarscombinatie Univé-VGZ-IZA-Trias (UVIT) heeft Marianne Oomens aangesteld als directeur verkoop.
Marianne Oomens wordt directeur verkoop bij UVIT

Bij UVIT wordt Oomens verantwoordelijk voor de verkoopactiviteiten van alle zorgverzekeringslabels.

Ervaring

Oomens begon haar carrière in het verzekeringswezen en werkte daar bijna vijftien jaar in diverse functies. Zo was zij directeur bij Verbond van Verzekeraars en commercieel directeur bij UAP-NieuwRotterdam (AXA). Verder vervulde ze een aantal leidinggevende functies als interim-manager bij de ambulancedienst Rotterdam-Rijnmond, de verzekeraars FBTO en Salland, het Maasstad Ziekenhuis en het College voor Zorgverzekeringen. (Zorgvisie – Mark van Dorresteijn | Twitter)

Zorgvisie magazine

Interesse in meer achtergronden? Word nu abonnee van Zorgvisie.

1 REACTIE

  1. Daarom moeten de ziekenhuizen in Nederland het voorbeeld volgen van hun Amerikaanse collegae: zet de eigen prestaties op het internet zodat de patiënten zelf kunnen oordelen over wat hen te wachten staat. Collega’s helpen elkaar. De wiskundige formules om e.a. te kunnen verantwoorden zijn zo verkrijgbaar bij Mayo, Cleveland e.a. groepspraktijken.
    Laat de kaas, brood, bord, tafel, stoelen, vloerkleed, vloer, fundering niet van je afnemen door dit soort zaken af te staan aan verzekeraars. Dat is apotheekhoudenden overkomen en die zijn verdampt.
    Spring over de eigen schaduw heen en publiceer die data voordat het te laat is en de verzekeraars hun PR spelletje gaan spelen.
    Of zijn de prestaties, de harde uitkomsten, werkelijk zo slecht?

Geef uw reactie

Om te kunnen reageren moet u ingelogd zijn. Heeft u nog geen account, maak dan hieronder een account aan. Lees ook de spelregels.