Artikel bewaren

U heeft een account nodig om artikelen in uw profiel op te slaan

Login of Maak een account aan
Reacties0

Mariëlle Ploumen nieuwe bestuurder van ggz-instelling Altrecht

Redacteur Zorgvisie
Mariëlle Ploumen (1966) is benoemd tot lid van de raad van bestuur van de ggz-instelling Altrecht. Vanaf 1 februari 2019 zal zij samen met Lex de Grunt het collegiaal bestuur vormen.
Marielle Ploumen (kl)

‘Met de komst van Mariëlle Ploumen krijgt Altrecht een energieke, mens- en resultaatgerichte bestuurder die haar kennis en ervaring zal inzetten om samen met de leidinggevenden, medewerkers en patiënten de ambities van Altrecht te realiseren’ aldus Marianne Heeremans, voorzitter van de raad van toezicht.

Achtergrond Ploumen

Mariëlle Ploumen is psychiater en gespecialiseerd in de kinder- en jeugdpsychiatrie. Tevens heeft zij vele jaren ervaring als directeur in de langdurige zorg, acute zorg, verslaving en psychiatrie en ouderenpsychiatrie bij Arkin. De laatste drie jaar werkte ze als directeur kinder- en jeugdpsychiatrie bij Reinier van Arkel. Daarnaast is zij lid van de raad van toezicht bij zorginstelling Aveleijn.

Altrecht

Altrecht geestelijke gezondheidszorg biedt via 18 verschillende zorgeenheden specialistische geestelijke gezondheidszorg aan mensen met een psychiatrische aandoening in de regio Utrecht. Vier van deze zorgeenheden zijn TOPGGz-zorgeenheden die hooggespecialiseerde behandeling bieden als de specialistische behandeling bij een andere zorgeenheid toch niet voldoende blijkt.

Geef uw reactie

Om te kunnen reageren moet u ingelogd zijn. Heeft u nog geen account, maak dan hieronder een account aan. Lees ook de spelregels.