Artikel bewaren

U heeft een account nodig om artikelen in uw profiel op te slaan

Login of Maak een account aan
Reacties0

Video: genomineerde Mark Van Houdenhoven leidt u rond

Redacteur Zorgvisie en Skipr.
In april vindt de 20ste editie van Zorgmanager van het Jaar plaats. In aanloop naar de verkiezing stellen de genomineerden zich voor. Maak kennis met Mark Van Houdenhoven, bestuursvoorzitter van de Sint Maartenskliniek.
Mark Van Houdenhoven, bestuursvoorzitter Sint Maartenskliniek. Genomineerde Zorgmanager van het Jaar 2018
Foto: Sint Maartenskliniek

‘De Sint Maartenskliniek is een kliniek die innovatie en patiëntgerichtheid in het hart van het bedrijf heeft’, vertelt Mark Van Houdenhoven. De drie klinieken in Nijmegen, Boxmeer en Woerden zijn gespecialiseerd in bewegen zonder beperking.

Mark heeft de positie van het ziekenhuis sterk verbeterd door partnerships aan te gaan met het bedrijfsleven en door nieuwe afspraken te maken met collega-ziekenhuizen. Maak in de onderstaande video nader kennis met Mark Van Houdenhoven.

Verkiezing Zorgmanager van het Jaar

Woensdag 11 april stelt genomineerde Gertrude van den Brink, bestuursvoorzitter Middin, zich persoonlijk voor. De verkiezing van de Zorgmanager van het Jaar vindt op donderdag 19 april plaats.

Spreker op congres Zorg HOT Topics

Mark van Houdenhoven geeft zijn visie op waardebepaling van behandelingen en op de organisatie en financiering van innovaties op 28 september tijdens het congres Zorg HOT Topics. Hij laat dan zien waarom volgens hem niet meer, maar juist minder geld naar de zorg zou moeten gaan en wat dit betekent voor zorginstellingen.

 

Geef uw reactie

Om te kunnen reageren moet u ingelogd zijn. Heeft u nog geen account, maak dan hieronder een account aan. Lees ook de spelregels.