Artikel bewaren

U heeft een account nodig om artikelen in uw profiel op te slaan

Login of Maak een account aan
Reacties0

Medewerkers Pantein krijgen e-training voor ORTEC software

Mark van Dorresteijn
Zorggroep Pantein gaat samen met smart learning bureau The Competence Group (TCG) circa 7.000 medewerkers via e-learning opleiden. De medewerkers worden getraind in efficiënt gebruik van de software ORTEC WebAccess en de Reiskostenmodule, modules binnen ORTEC’s personeelsplanningsoplossing.
Medewerkers Pantein krijgen e-training voor ORTEC software

‘De keuze voor e-learning heeft onder meer te maken met de omvang en spreiding van onze medewerkers over een veelheid van locaties in een groot werkgebied ‘, meldt Ronnie van Summeren, manager bedrijfsadministratie Pantein.

Ondersteuning medewerkers

De medewerkers van Pantein worden getraind met behulp van de persoonlijk ingerichte leeromgeving, TCG Academy. ‘Na het doorlopen van het lesmateriaal kan de medewerker zijn vorderingen toetsen, waarmee de kwaliteitsverhoging van werken met ORTEC-software inzichtelijk wordt. Het lesmateriaal blijft minimaal één jaar als naslagwerk beschikbaar, zodat onze medewerkers continu worden ondersteund’, aldus Van Summeren.

Zorggroep Pantein

Zorggroep Pantein is één van de grootste zorgaanbieders in Nederland en biedt inwoners van Noord-Oost Brabant en Noord-Limburg een compleet scala aan zorg en ondersteuning. Van ziekenhuiszorg (Maasziekenhuis), Verzorging en Verpleging aan huis, Wonen met zorg en Huishoudelijke Hulp tot Kraamzorg en Hotelzorg (Zorghotel Veghel). De trainingen heeft TCG in samenwerking met ORTEC ontwikkeld. (ICTzorg)

Geef uw reactie

Om te kunnen reageren moet u ingelogd zijn. Heeft u nog geen account, maak dan hieronder een account aan. Lees ook de spelregels.