Artikel bewaren

U heeft een account nodig om artikelen in uw profiel op te slaan

Login of Maak een account aan
Reacties0

Mentaal Beter kiest voor Medicore

Mark van Dorresteijn
Medicore neemt alle softwareactiviteiten over van Mentaal Beter en wordt hierdoor naar eigen zeggen in een keer marktleider in zorginformatiesystemen voor de ambulante geestelijke gezondheidszorg.
Mentaal Beter kiest voor Medicore

Mentaal Beter heeft tot nu toe haar software in eigen beheer gebouwd en onderhouden. Naast het gebruik ervan in de eigen organisatie is de software onder de naam Psynergy ook als informatiesysteem aan externe partijen aangeboden.

Overname

Psychotherapeuten en psychiaters zijn geen nieuwe marktpartij voor Medicore. “Wij hebben al veel van deze behandelaars als klanten”, zegt directeur Boris Hololtcheff. “Dat gaf ons het vertrouwen de volledige softwareactiviteiten van een aanbieder van deze omvang over te nemen. We weten op basis van ervaring dat we in staat zijn om de gewenste service te bieden voor het grote aantal Mentaal-Beterbehandelaars dat daarvan afhankelijk is.”

Mentaal Beter

Bij Mentaal Beter zijn ruim 400 psychiaters en psychotherapeuten werkzaam in ruim 150 kleinschalige praktijken verspreid over heel Nederland. De oprichting was ingegeven door het gezamenlijke streven van alle deelnemers om het zorgaanbod voor de cliënt te versterken door gebruik te maken van elkaars expertise. (ICTzorg)

Geef uw reactie

Om te kunnen reageren moet u ingelogd zijn. Heeft u nog geen account, maak dan hieronder een account aan. Lees ook de spelregels.