Artikel bewaren

U heeft een account nodig om artikelen in uw profiel op te slaan

Login of Maak een account aan
Reacties1

M&I Holding start nieuw bedrijf

Annelies Vermeulen
M&I Partners is het nieuwe bedrijf Vivia gestart. Vivia biedt ziekenhuizen en andere zorgorganisaties productgerichte ondersteuning voor hun informatiesystemen, zoals het EPD, het ziekenhuisinformatiesysteem (ZIS) en gerelateerde informatiesystemen.
M&I Holding start nieuw bedrijf

Vivia richt zich in eerste instantie op de ondersteuning van het EPD binnen ziekenhuizen waar het de leidende EPD-pakketten in de markt betreft. Vivia b.v. is een zelfstandige onderneming waarin M&I/Holding een meerderheidsbelang heeft. “In de markt en bij onze klanten zien wij de uitrol van onder meer het EPD stagneren, omdat de benodigde kennis en kunde zowel binnen als buiten het ziekenhuis onvoldoende beschikbaar is. Vivia kiest juist hier haar focus. Daarbij levert zij ondersteuning op verschillende pakketten van verschillende leveranciers”, zegt Patrick van Eekeren, vennoot van M&I Holding. (ICTzorg – ICTzorg / Twitter)

ICTzorg magazine

Meer weten? Word nu abonnee van ICTzorg.

Lees ook:

Marco Zoetekauw partner bij M&I/Partners

GPS voor dementerenden winnaar 11e M&ICT prijsvraag

Twee telezorgprojecten in de prijzen bij 9e M&ICT prijsvraag

1 REACTIE

Geef uw reactie

Om te kunnen reageren moet u ingelogd zijn. Heeft u nog geen account, maak dan hieronder een account aan. Lees ook de spelregels.