Artikel bewaren

U heeft een account nodig om artikelen in uw profiel op te slaan

Login of Maak een account aan
Reacties0

Miša Džoljić en Jos Aartsen in bestuur LNAZ

Mark van Dorresteijn
Miša Džoljić en Jos Aartsen (foto) zijn toegetreden tot het bestuur van het Landelijk Netwerk Acute Zorg. Het bestuur wordt voorgezeten door Bart Berden, bestuurslid van het St. Elisabeth Ziekenhuis in Tilburg.
Miša Džoljić en Jos Aartsen in bestuur LNAZ

Miša Džoljić is sinds 2005 lid van de Raad van Bestuur van het Academisch Medisch Centrum (AMC) in Amsterdam, waar hij sinds 2001 hoofd was van de afdeling Anesthesiologie. Ook is hij vice-decaan van de faculteit Geneeskunde van de Universiteit van Amsterdam. Džoljić bekleedt een commissariaat bij de Bascule, een academisch centrum dat psychiatrische zorg verleend aan kinderen, jongeren en gezinnen in Amsterdam.

Aartsen

Jos Aartsen is sinds 2008 bestuurder van het Universitair Medisch Centrum Groningen. Daarnaast is hij lid van de Raden van Toezicht van Ambulancezorg organisaties, Thuiszorgorganisaties en Ouderenzorgorganisaties. (Zorgvisie – Mark van Dorresteijn | Twitter)

Geef uw reactie

Om te kunnen reageren moet u ingelogd zijn. Heeft u nog geen account, maak dan hieronder een account aan. Lees ook de spelregels.