Artikel bewaren

U heeft een account nodig om artikelen in uw profiel op te slaan

Login of Maak een account aan
Reacties0

Michel Rudolphie nieuwe directeur KWF Kankerbestrijding

Mark van Dorresteijn
Michel Rudolphie is per 1 mei 2011 benoemd tot algemeen directeur van KWF Kankerbestrijding. Hij volgt hiermee dr. Ton Hanselaar op, die per 1 januari 2011 afscheid heeft genomen als directeur van KWF Kankerbestrijding.
Michel Rudolphie nieuwe directeur KWF Kankerbestrijding

Rudolphie is tot op heden vice-president Europa bij Nucletron BV in Veenendaal, een innovatief medisch technologisch bedrijf binnen de radiotherapie. Daarnaast is hij initiatiefnemer en voorzitter van Stichting Hersentumor.nl.

Ervaring

De nieuwe directeur studeerde Beleid en Management Gezondheidszorg aan de Erasmus Universiteit in Rotterdam en haalde zijn MBA Health aan dezelfde universiteit. Hij was ondermeer werkzaam als CEO verantwoordelijk voor de pharma divisie bij Novartis in Noorwegen en als Algemeen Directeur bij Bioness Benelux. Rudolphie richtte naast zijn professionele carrière de Stichting Hersentumor.nl op, een organisatie met als doel om onafhankelijke, betrouwbare en altijd toegankelijke informatie over hersenkanker te verstrekken aan patiënten en hun naasten. Nu hij directeur van KWF Kankerbestrijding wordt, legt hij het voorzitterschap van de Stichting Hersentumor.nl neer. (Zorgvisie – Mark van Dorresteijn / Twitter)

Zorgvisie magazine

Interesse in meer achtergronden? Word nu abonnee van Zorgvisie.

Geef uw reactie

Om te kunnen reageren moet u ingelogd zijn. Heeft u nog geen account, maak dan hieronder een account aan. Lees ook de spelregels.