Let op: de informatie in dit artikel is ten minste vijf jaar oud

Micky Adriaansens wordt bestuurder Triade

Micky Adriaansens is door de Raad van Toezicht van Triade benoemd tot bestuurder van Triade. De nieuwe bestuurder werkte onder meer als directeur bij een thuiszorgorganisatie en als interim manager en adviseur bij Twynstra Gudde. Eerder was zij ook werkzaam als advocaat.

Artikel bewaren

U heeft een account nodig om artikelen in uw profiel op te slaan

Login of Maak een account aan
Micky Adriaansens wordt bestuurder Triade

Zij start haar nieuwe functie halverwege november 2009. Tot die tijd blijft Hans Voogt aan als interim bestuurder. Op dit moment werkt Adriaansens als directeur van het Koninklijk Nederlands Genootschap Fysiotherapie.

Voortzetten en uitbreiden

‘Met deze aanstelling spreken wij de hoop uit dat mevrouw Adriaansens de ingezette koers op een toekomstbestendig Triade gaat voortzetten en uitbreiden,’ aldus Van Hemmen, voorzitter van de Raad van Toezicht Triade.

Triade

Triade biedt via dialoog hulp en ondersteuning aan kwetsbare mensen. Triade is met 2000 medewerkers actief op ca. 135 locaties in de provincie Flevoland. (Zorgvisie – Mark van Dorresteijn)

Lees ook:

Fusie Coloriet en Triade definitief van de baan

Hans Voogt nieuwe bestuurder Triade

Geef je reactie

Om te kunnen reageren moet u ingelogd zijn. Heeft u nog geen account, maak dan hieronder een account aan. Lees ook de spelregels.