Artikel bewaren

U heeft een account nodig om artikelen in uw profiel op te slaan

Login of Maak een account aan
Reacties1

Minister Helder trekt onderzoek naar arbeidsmarktexperiment met zorgverlaters in

Het Brabantse samenwerkingsverband van zorgorganisaties FAIR is verbaasd nu minister Helder haar eerder toegezegde steun voor een onderzoek naar een experimentele campagne heeft ingetrokken. FAIR wil graag zonder dat btw geheven wordt personeel kunnen aannemen en uitlenen aan haar leden. 
Aantrekken Personeel Oleksy
Beeld: Oleksiy Mark/Getty Images/iStock
Premium

FAIR, een samenwerkingsverband van zorgorganisaties

Premium

Wilt u dit artikel lezen?


  Al abonnee? Log dan in

  1 REACTIE

  1. Wij volgen deze beweging al een hele tijd en hebben sinds januari 2023 besloten om de werkzaamheden binnen de wijkverpleging te stoppen, omdat we zien dat er geen ruimte is voor innovatieve constructies binnen de zorg.
   Waar wij inmiddels 10 jaar geleden zijn gevraagd door zorgverzekeraars om vooral een contract te sluiten (als verenigde zorgprofessionals in een coöperatie) zijn wij de dupe van detacheerders en bemiddelaars die onnodig de prijzen opdrijven. En daarmee willen wij geen vinger wijzen en een oordeel vormen, maar vooral benadrukken dat er een paar goede voorbeelden waren waarin zorgprofessionals met elkaar goede zorg organiseerden en er ook regionale samenwerking kon zijn.

   Het BTW vraagstuk is er al heel lang en er kunnen uitzonderingen worden toegepast, maar dan moet het personeel eerst helemaal uitgeleefd zijn en bakken met geld verspild worden waardoor organisaties (ernstige financiële) schade oplopen.

   #shame

  Geef uw reactie

  Om te kunnen reageren moet u ingelogd zijn. Heeft u nog geen account, maak dan hieronder een account aan. Lees ook de spelregels.