Artikel bewaren

U heeft een account nodig om artikelen in uw profiel op te slaan

Login of Maak een account aan
Reacties0

Nieuw Artikel

Mario Gibbels
Medicore heeft in samenwerking met Medgids een webapplicatie ontwikkeld waarmee patiënten de mogelijkheid krijgen om zelf online hun gegevens in te voeren en te laten registreren. De nieuwe online registratiemodule is een toevoeging op het Medicore Informatiesysteem (MCIS).

Zorginstellingen beschikken zo direct over alle noodzakelijke gegevens van de patiënt, zoals naam, adres en woonplaats, verzekering, burger servicenummer, huisarts en de doorverwijzer. Deze gegevens worden vervolgens direct geverifieerd in een webformulier en geïmporteerd in het Medicore Informatie Systeem, waardoor foutieve registraties voorkomen worden door automatische controle van gegevens.

Versleuteld

De patiëntgegevens worden versleuteld verstuurd binnen de Medgids online patiëntregistratie. Hierdoor zijn de gegevens goed beveiligd en blijft de privacy van de patiënt gewaarborgd. Diverse zorginstellingen hebben belangstelling getoond voor de applicatie. (ICTzorg)

Geef uw reactie

Om te kunnen reageren moet u ingelogd zijn. Heeft u nog geen account, maak dan hieronder een account aan. Lees ook de spelregels.