Artikel bewaren

U heeft een account nodig om artikelen in uw profiel op te slaan

Login of Maak een account aan
Reacties1

Nieuw Nederlands EPD op de markt

Annelies Vermeulen
Er is een nieuwe EPD-leverancier gestart. Het Nederlandse bedrijf Medistratie richt zich op privé-klinieken, zelfstandige behandelcentra en algemene ziekenhuizen. Dat meldt digitalezorg.nl.
Nieuw Nederlands EPD op de markt

Het gaat om een initiatief van de freelance software-ontwikkelaars Jeroen Commandeur (Focusys) en Remco van Diesen (DutchITWorks), met als programmeur Ewout Reinders. Eerder werkten zij aan onder andere EPD- en DBC-software voor diverse ICT-bedrijven.

Webbased

Het EPD van Medistratie is één pakket waarin klinieken hun complete patiëntenadministratie kunnen onderbrengen, van registratie tot en met facturatie. Alles is webbased. Medistratie bevat onder andere een agendamodule voor het inplannen van afspraken en voor de automatische registratie van contactmomenten in het EPD. Het EPD zelf kent onder andere dossiervorming op basis van zorgtrajectregistratie middels een flexibel formulierensysteem. Op dit moment zijn er nog andere modules voor Medistratie in ontwikkeling, waaronder een facturatiemodule waarbij de DOT-registratiesystematiek ondersteund wordt. (ICTzorg – ICTzorg / Twitter)

ICTzorg magazine

Meer weten? Word nu abonnee van ICTzorg.

Lees ook:

Nieuwe EPD-website voor zorgprofessionals

WRR: ‘Discussie over nut en noodzaak bemoeilijkt invoering EPD’

Europese Commissie wil patiënten in 2015 toegang geven tot EPD

1 REACTIE

Geef uw reactie

Om te kunnen reageren moet u ingelogd zijn. Heeft u nog geen account, maak dan hieronder een account aan. Lees ook de spelregels.