Artikel bewaren

U heeft een account nodig om artikelen in uw profiel op te slaan

Login of Maak een account aan
Reacties1

Nieuwe bemiddelaar voor zzp’ers in Limburg

De Zorggroep is deze maand gestart met het bemiddelingsbureau Zorgzuster Limburg. Als intermediair in de thuiszorg bemiddelt Zorgzuster Limburg op een persoonlijke manier tussen zelfstandige zorgverleners en mensen die behoefte hebben aan thuiszorg in Limburg.
Nieuwe bemiddelaar voor zzp’ers in Limburg

De Zorggroep schrijft over het initiatief: “Het zelfstandig ondernemerschap in de zorg neemt de laatste jaren een enorme vlucht. Ook neemt het aantal zorgvragers die de zorg met een persoonsgebonden budget financiert toe. Eigen regie over zorgverlening wordt steeds belangrijker. Met de oprichting van de in Swalmen gevestigde dochteronderneming Zorgzuster-Limburg speelt De Zorggroep in op deze ontwikkelingen.”

Ondersteuning

Zorgzuster Limburg biedt de zelfstandige ondernemer behalve bemiddeling ook ondersteuning bij zaken als administratie, assurantiën, scholing en marketing. (Zorgvisie – Wouter van den Elsen / Twitter)

Lees meer:

ActiZ adviseert tegen inzet zzp’ers

Rookgordijn rond zzp’ers in de zorg

Verpleegkundigen willen niet als zzp’er werken

Zorgvisie magazine

Interesse in meer achtergronden? Word nu abonnee van Zorgvisie.

1 REACTIE

Geef uw reactie

Om te kunnen reageren moet u ingelogd zijn. Heeft u nog geen account, maak dan hieronder een account aan. Lees ook de spelregels.