Artikel bewaren

U heeft een account nodig om artikelen in uw profiel op te slaan

Login of Maak een account aan
Reacties0

Nieuwe bestuurder bij UMC St Radboud

Carina van Aartsen is redacteur bij Zorgvisie, Skipr en Qruxx. Ze schrijft over alle sectoren van de zorg, maar vooral over de ouderenzorg en eerste lijn. Omdat daar nu de grootste uitdagingen liggen: voor de zorg zelf maar ook voor de samenleving. Als aandachtsgebieden heeft zij de thema´s: governance, zorgverzekeraars en financiën.
Cees Buren begint op 1 juli als lid van de raad van bestuur van het UMC St Radboud. Buren krijgt de verantwoordelijkheid over de portefeuilles financiën en bedrijfsvoering.
Nieuwe bestuurder bij UMC St Radboud

Buren is sinds 1990 werkzaam bij het VU medisch centrum, laatstelijk als directeur Financiën. Als als manager bedrijfsvoering is hij verbonden aan diverse medische clusters van het VUmc, waaronder het VUmc Cancer Center. Hij heeft ruime ervaring opgedaan met verander- en vernieuwingstrajecten in het VUmc. Vanuit zijn nieuwe positie zal hij een bijdrage leveren aan de talrijke veranderingsprocessen binnen het UMC St Radboud.

Buitenlandervaring

Na zijn studie fysiotherapie is Buren vanaf 1984 werkzaam geweest als hoofd van diensten Fysiotherapie in gezondheidsinstellingen in Duitsland en de Verenigde Staten. Buren behaalde een MBA aan de University of Michigan in de Verenigde Staten in 1990 en voltooide de postdoctorale opleiding Register Controller aan de VU in 2003.

Zorgvisie Manager van het jaar

Kom op 7 april naar de Zorgvisie manager van het jaar verkiezing in de Nyenrode Business Universiteit, Breukelen. Geef u hier op.

Geef uw reactie

Om te kunnen reageren moet u ingelogd zijn. Heeft u nog geen account, maak dan hieronder een account aan. Lees ook de spelregels.