Artikel bewaren

U heeft een account nodig om artikelen in uw profiel op te slaan

Login of Maak een account aan
Reacties0

Nieuwe bestuurder Zonnehuisgroep Noord

Carina van Aartsen is redacteur bij Zorgvisie, Skipr en Qruxx. Ze schrijft over alle sectoren van de zorg, maar vooral over de ouderenzorg en eerste lijn. Omdat daar nu de grootste uitdagingen liggen: voor de zorg zelf maar ook voor de samenleving. Als aandachtsgebieden heeft zij de thema´s: governance, zorgverzekeraars en financiën.
Nienke Ybema wordt per 1 januari 2018 de nieuwe, vaste, bestuurder van zorgorganisatie Zonnehuisgroep Noord.
Ybema.nienke

Zij volgt Willem de Gooyer op, die bijna twee jaar interim bestuurder is geweest.

Zorgloopbaan

Ybema begon haar loopbaan in de zorgsector bij het Onze Lieve Vrouwe Gasthuis in Amsterdam en werkte daarna in directiefuncties bij de Isala Klinieken in Zwolle en bij de Effatha-Gyotgroep, het latere Kentalis.

Lentis

Sinds 2010 is zij directeur bij Lentis, waar zij leiding gaf aan Dignis (Verpleging en Verzorging Ouderen) en aan Lentis Ouderenpsychiatrie, Team290 (casemanagement dementie) en het Kenniscentrum Ernstig Probleemgedrag in Groningen.

Zonnehuisgroep

Zonnehuisgroep Noord biedt zorg, specialistische behandeling en begeleiding aan mensen thuis of bij een locatie in de provincie Groningen.

 

Geef uw reactie

Om te kunnen reageren moet u ingelogd zijn. Heeft u nog geen account, maak dan hieronder een account aan. Lees ook de spelregels.