Artikel bewaren

U heeft een account nodig om artikelen in uw profiel op te slaan

Login of Maak een account aan
Reacties0

Nieuwe Waarnemend secretaris-generaal VWS

Geert van Maanen wordt per 1 april waarnemend secretaris-generaal bij het ministerie van Volksgezondheid, Welzijn en Sport. Dit heeft de minister vrijdag in de ministerraad aangekondigd, zo meldt de Algemene Bestuursdienst.
Nieuwe Waarnemend secretaris-generaal VWS

De functie wordt vacant in verband met het vertrek van Leon van Halder, die bestuursvoorzitter bij het Radboudumc wordt. Van Maanen neemt de functie waar tot een nieuwe secretaris-generaal is aangesteld. Hij vervult de waarneming voor circa drie dagen per week vanuit en naast zijn huidige functie als directeur van ABDTOPConsult; de consultancy- en interim-managementgroep die binnen de rijksoverheid op het hoogste niveau voorziet in de behoefte aan interim-management en advies. Van Maanen was tot november 2013 secretaris-generaal bij het ministerie van VWS. Eerder was hij onder meer secretaris-generaal bij het ministerie van Financiën, bij het toenmalige ministerie van Verkeer en Waterstaat en directeur-generaal Rijksbegroting.

Geef uw reactie

Om te kunnen reageren moet u ingelogd zijn. Heeft u nog geen account, maak dan hieronder een account aan. Lees ook de spelregels.