Artikel bewaren

U heeft een account nodig om artikelen in uw profiel op te slaan

Login of Maak een account aan
Reacties0

Noorderboog neemt ECD UNIT4 Cura in gebruik

Mario Gibbels
Zorgcombinatie Noorderboog gaat gebruik maken van het ECD UNIT4 Cura. Een kleine duizend medewerkers zullen met de software, die gefaseerd over de verschillende instellingen wordt ingevoerd, gaan werken.

Het oude informatiesysteem werd uitgefaseerd. Noorderboog wilde niet automatisch op het vervangende systeem overstappen. Voor de administratieve- en zorgprocessen in de verpleeg- en verzorgingstehuizen en de thuiszorg werd gezocht naar een nieuwe, integrale totaaloplossing. Marjolein Holterman van Noorderboog: “Met UNIT4 Cura raken er geen dossiers meer zoek, archivering kost geen tijd meer en medewerkers kunnen tegelijkertijd in het dossier werken. Een ander belangrijk voordeel is dat het systeem goed is voorbereid op de toekomst. Met behulp van het ECD is capaciteitsplanning mogelijk, waardoor de Zorgzwaarte Pakketten makkelijker te beheersen zijn.” (ICTzorg)

Geef uw reactie

Om te kunnen reageren moet u ingelogd zijn. Heeft u nog geen account, maak dan hieronder een account aan. Lees ook de spelregels.