Artikel bewaren

U heeft een account nodig om artikelen in uw profiel op te slaan

Login of Maak een account aan
Reacties0

Noten en Loven worden commissaris bij Espria

Mark van Dorresteijn
Han Noten en Paul Loven zijn per 12 december toegetreden tot de raad van commissarissen van Espria en Woonzorg Nederland. Martin van Rijn stopt als commissaris vanwege zijn positie bij VWS.
Noten en Loven worden commissaris bij Espria
Foto: ANP - Hans Kouwenhoven

Noten is Burgemeester van de gemeente Dalfsen. Hij heeft daarvoor diverse bestuurlijke  functies bekleed, onder meer bij de NS en bij Actiz. Noten beschikt over een groot netwerk dat zowel het bedrijfsleven, de vakbeweging als de politiek omvat. Sinds 2003 is hij lid van de PvdA-fractie in de Eerste Kamer. Han Noten is tevens commissaris bij Heisterkamp Transport te Oldenzaal en bij Roto Smeets te Deventer.

Paul Loven

Loven heeft zijn ervaring vooral opgedaan in de bancaire sector. Momenteel is hij als CFO lid van de raad van bestuur van PGGM. Met zijn financiële expertise zal hij als voorzitter zitting nemen in de auditcommissie van de raad van commissarissen van Espria/WZN. Hij bekleedt naast Espria/WZN nog een commissariaat  bij het  Doctors Pension Funds Services.

Geef uw reactie

Om te kunnen reageren moet u ingelogd zijn. Heeft u nog geen account, maak dan hieronder een account aan. Lees ook de spelregels.